Verzonden binnen 1-2 werkdagen | Gratis verzending vanaf €50 (NL) | Altijd een feestje in je brievenbus!

Hikkup wordt La Mano!

Hikkup gaat veranderen! 😮 Het heeft even geduurd voordat ik eraan toegaf, maar nu is het toch echt de tijd om afscheid te nemen van de naam Hikkup #metpijninmijnhart #joeriwint 😂 Al een tijdje voelde ik me een beetje verloren met wat ik met Hikkup (shop) wilde en haalde ik niet de voldoening eruit die ik graag zou willen. Maar wat het dan wel moest zijn, dat wist ik niet zo goed.

Tot ik een zinnetje uit mijn verweg droombusinessplan* las: ‘Ik neem je bij de hand op een reis vol creativiteit. Ontdek jouw innerlijke artiest en zet die handen aan het werk om gewoon lekker te creëren’. Ja, dat is het! Dat is precies wat ik wil doen, gewoon lekker dingen maken en andere makers in de spotlight zetten. Niet mindblowing, maar precies de woorden die ik nodig had. En ondanks dat handgemaakt ook bij Hikkup een groot kernwoord is, komt het nog niet heel erg tot uiting en is het lastig om aan de buitenwereld uit te leggen wat ik precies maak. Uhh wat niet? De combinatie met ons gelijknamige videoproductiebedrijf maakt die uitleg niet minder verwarrend. That’s where the name change drops in.✌🏼

De shop krijgt een eigen naam met een eigen verhaal/visie en eigen identiteit 😍 Mijn vuurtje is weer helemaal aan en ik heb zo’n zin om ermee aan de slag te gaan! De website wordt in de late uurtjes weer helemaal opnieuw gebouwd (Ja, ook dat doe ik helemaal zelf!). Het voelt als een nieuwe frisse start, terwijl er eigenlijk aan de buitenkant voor jullie niet zo heel veel verandert (behalve de naam en vormgeving 😉 ). Het is verder ook niet zo dat het assortiment drastisch gaat veranderen (wel een beetje), maar de visie erachter is voor mij wel heel belangrijk om ook met trots achter mijn producten te staan. En dan wordt het tijd om te vlammen! 🔥🔥🔥

En die nieuwe naam wordt: La Mano! Ik hoor je denken: La Mano? Laat me je bij de hand nemen 😉 Want dat is letterlijk wat het betekent (in het Spaans) ‘de hand’. La Mano staat voor creativiteit, inspiratie, samen, gezelligheid en natuurlijk het allerbelangrijkste: handgemaakt! Niet in Spanje helaas, I wish! Maar gewoon lekker in Nederland.⁠ ⁠

En niet alleen door mij 😉 Ik wil graag de samenwerking opzoeken met andere Nederlandse makers en ook jijzelf kunt lekker creatief aan de slag met de DIY pakketten en materialen.⁠ ⁠La Mano zal straks een assortiment hebben aan handgemaakte cadeaus, gemaakt door diverse ondernemers, een kleine collectie aan basismaterialen en DIY pakketten om zelf creatief aan de slag te gaan en leuke woondecoratie om jouw huis of feestje extra gezellig aan te kleden. De nieuwsbrief en socials zullen ook meer een inspiratiebron worden met tutorials en DIY tips en tricks. Kortom: alles in het teken van lekker creatief bezig zijn (of anderen die dat werk al voor je hebben gedaan 😉). ⁠

As we speak is de site onder constructie en zal deze eind januari de lucht in gaan. Daarvoor ben ik trouwens nog op zoek naar ondernemers die zelf dingen maken en graag hun producten via La Mano willen verkopen. Stuur mij vooral een mailtje/appje/telefoontje en dan kijken we wat we samen kunnen doen 🙂

En tot de nieuwe site klaar is, kun je gewoon nog gezellig bij Hikkup Shop winkelen om de overgang zo smooth mogelijk te laten verlopen. Knallend gaan we 2023 in!

Liefs,

Meggie

PREVIOUS

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Morse code armband - I love you
5 tips om het beste uit je morse code armband te halen
Met de zomer in het vooruitzicht komen alle arm- en enkelbandjes weer uit de lade. Om alles uit jouw morse code armband of enkelband te halen, hebben we een aantal tips voor je! 1 Schrijf de morse code uit Heb je een mooi, leuk of grappig woord bedacht die je als boodschap in je morse… Lees verder »5 tips om het beste uit je morse code armband te halen
De Hikkup shop is online!
Op 8 april 2020 gooiden we onze zelfgemaakte kaartjes op facebook. Door de coronacrisis waren werkzaamheden weggevallen, maar dat betekende niet dat we gingen afwachten tot de crisis overgewaaid was! De kaartjes zijn een leuk resultaat van een combinaties aan hobby’s en interesses. In de kaarten mocht dan ook meggie’s liefde voor plantjes en de… Lees verder »De Hikkup shop is online!
In de theetuin bij Lizette
Gisteren was ik te gast in de theetuin van Lizette. De theetuin is een onderdeel van Lizette’s blog waar creatievelingen iets vertellen over hun hobby of creatief bedrijf in combinatie met hun dagelijks leven. Klik hier om mijn verhaal te lezen. Ik heb Lizette leren kennen via de Online Creamarkt en sindsdien volgen we elkaar via… Lees verder »In de theetuin bij Lizette

Magie in je mailbox!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting op je bestelling!

0

Gratis kaartje met droogbloemen bij je bestelling vanaf €15,-!

T.w.v. €4,50. De kaart wordt automatisch met je bestelling mee verstuurd :)


Altijd de laatste verhalen in je mailbox!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eenmalig 10% korting!